Elérhetőségek

SzertárPrint

Cím: 4027 Debrecen,
Füredi út 49-51.
Telefon:
+36/70/378-24-75
E-mail:
info@szertarprint.hu


Csapatoknak

A SzertárSport közel 20 éve foglalkozik hazai sportcsapatok különböző sportfelszerelésének feliratozásával, logózásával. A piac igényeit figyelembe véve az évek alatt folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat, hogy csapataink minél szélesebb körű kéréseit, tökéletes minőségben és rövid átfutási idővel tudjuk kiszolgálni. Ezért úgy gondoljuk, hogy SzertárPrint néven létrehozott diviziónk szolgáltatásaival bármilyen sportcsapat igényeit teljes körűen kiszolgáljuk a felkészüléstől egészen a győzelemig.

Egyedivé tudjuk tenni a csapatok edző- és meccsruházatát. Megtervezzük és legyártjuk számodra a csapatsportokhoz szükséges érmeket, díjakat. Megtervezzük és elkészítjük a csapat egyéni ajándéktárgyait is, bármilyen ötlet alapján, a kivitelezésnek csak a képzelet szabhat határt.

MEZ ÉS TEXTIL FELIRATOZÁS

Feliratok, számok, címerek, minták nyomása mezekre, pólókra, textilekre, rengeteg színben és méretben.

HÍMZÉS

Számok, nevek, feliratok, logók hímzése ruhaneműre, baseball sapkára, táskára, cipőre.

ÉRMEK, DÍJAK KÉSZÍTÉSE

Rendezvény illetve sportspecifikus díjak, érmek készítése tervezéstől a kivitelezésig.

SZURKOLÓI AJÁNDÉKTÁRGYAK

Feliratok, logók készítése különböző tárgyakra, reklámajándékokra.

Csapatoknak

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
A SzertárPrint weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Adatkezelési és süti tájékoztató
SzertárPrint - Magyar